Prislista

Prislistan ger information om aktuell prisnivå då den publiceras men kan komma att förändras under dygnet p gr av ändrad dollarkurs eller ändrade råvarupriser på internationella metallbörsen.

Observera att du själv kan ändra valuta , vikt och tidsperiod på nedanstående två grafer för guld och silver.

Vintern 2018 ! Se vår prislista här nedan som baseras på globala dagspriser för ädelmetall !

Det vi betalar i listan nedan ligger oftast några % högre än hotelluppköparnas. På en auktion försvinner i de flesta fall 30-50 % i form av provisioner för köpare och säljare. Varför ge bort pengar ?

Armbandsur i guld tex hedersgåva från Stat eller Kommun betalar vi 2000 kr för om 18 K och herrstorlek. Mer för populära märken. Även fickur och stålur kan vara intressanta. Gör gärna en förfrågan på SMS !

Ring / SMS 076-77 49 212 så kan vi hitta en lämplig tid som passar oss båda. Eller maila till karl@promisab.se.

Observera att småmynten, 10-öre, 25-öre och 50-öre, under både1920-talet och 1940-talet fanns i nickel dvs helt saknar silvervärde. Myntens baksida visar "Gustav den femtes monogram" som är en kungakrona över ett stort G med en romersk femma ( V) i mitten.

Observera även att enkronor från 1968 finns i två versioner varav den med en längsgående kopparfärgad rand i myntets räffling saknar silvervärde. Se bild nedan.

Ej silver i dessa mynt !

Copyright @ All Rights Reserved